Τα πλεονεκτήματα της ετικέτας στα προϊόντα σας

Είναι γνωστό σε όλους εμάς ότι παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά προϊόντα.

Από το ελαιόλαδο μέχρι το μέλι και από το κρασί μέχρι τα γαλακτοκομικά. Τα ελληνικά προϊόντα ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα και την μοναδική τους γεύση. Όταν όμως έρχεται η ώρα, να βάλουμε την εξαιρετική πρώτη ύλη σε συσκευασία και να προσφέρουμε το τελικό συσκευασμένο προϊόν στην αγορά, τα πράγματα δυσκολεύουν (και αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα, πχ τρόφιμα, καλλυντικά, χυμοί, ποτά κτλ).

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος, που θέλει να συσκευάσει το προϊόν του είναι να στοχεύσει στο να έχει ελκυστική εμφάνιση.

Τα προϊόντα πρέπει να συσκευάζονται και να τυποποιούνται κατάλληλα. Ανάλογα με το είδος του προϊόντος πρέπει να επιλεγεί ο σωστός τύπος συσκευασίας (σακουλάκι, βάζο, μπουκάλι κλπ) ώστε να επενδυθεί με όμορφο τρόπο, έτσι ώστε να είναι ελκυστικό στο μάτι του καταναλωτή.

Επίσης, η ετικέτα είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της συσκευασίας, καθώς μπορεί να επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Η ετικέτα, λοιπόν, για να προσφέρει πλεονεκτήματα στο εκάστοτε προϊόν θα πρέπει να είναι σωστή και αποτελεσματική. Με τον όρο σωστή ετικέτα εννοούμε την κατάλληλη επιλογή χαρτιού, ποιότητας και μεγέθους πάνω στη συσκευασία που έχουμε επιλέξει. Έτσι το χαρτί που θα εκτυπωθεί η ετικέτα, πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, αδιάβροχο, ανθεκτικό στα σκισίματα και τις μικροφθορές. Επιπλέον καλό είναι να μπορεί κανείς να επιλέξει την υφή του χαρτιού της ετικέτας ανάλογα με το στυλ που θέλει να δώσει στη συσκευασία του, δηλαδή να έχει τη δυνατότητα επιλογής γυαλιστερού, ματ, διάφανου χαρτιού κ.λπ.

Αποτελεσματική θεωρείται η ετικέτα, η οποία συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων του προϊόντος.

Η ετικέτα που έχει πάνω της τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του προϊόντος, την προέλευσή του και τον τρόπο παρασκευής του. Όλα αυτά πρέπει να τοποθετούνται όμορφα πάνω στην ετικέτα, ώστε να μην κουράζουν τον καταναλωτή και να αποτελούν ταυτόχρονα διαφήμιση για το προϊόν.

Σχεδιαστικά οι ετικέτες πρέπει να συνάδουν με το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλό να επιλέγει κανείς εικόνες και σχέδια που να έχουν άμεση σχέση με το προϊόν. Για να είναι λοιπόν σωστή και αποτελεσματική η ετικέτα πρέπει να υλοποιηθεί από έναν επαγγελματία στο χώρο των εκτυπώσεων. Ο επαγγελματίας θα σας καθοδηγήσει στο να φτιάξετε τη δική σας ετικέτα χρησιμοποιώντας στοιχεία που θα συνάδουν με την μοναδικότητα του προϊόντος και ταυτόχρονα θα αποτελέσουν εφαλτήριο της διεύρυνσης των πωλήσεών σας.

Επιλέγοντας μια καλοδουλεμένη ετικέτα με επαγγελματική υφή επενδύετε ουσιαστικά στη διαφήμιση του προϊόντος σας.

Άλλωστε αν το αναρωτηθείτε κι εσείς, θα δείτε ότι πολλές φορές προτιμάτε να αγοράσετε προϊόντα που σας έχουν κάνει εντύπωση και έχουν αιχμαλωτίσει το μάτι σας από την πρώτη στιγμή.

Γιατί όχι και το δικό σας προϊόν να μην έχει αυτή τη δυνατότητα;


Πιστοποιητικό SSL - Ερωτήσεις και Απαντήσεις - QnA

Τι είναι το πιστοποιητικό SSL;

Τα πιστοποιητικά SSL επιτρέπουν την κρυπτογράφηση δεδομένων στο διαδίκτυο και επιτρέπουν την ασφαλή μετάδοση δεδομένων από έναν διακομιστή σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Με το πιστοποιητικό SSL, ο ιστότοπός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρωτόκολλο https και θα εμφανίζει ένα λουκέτο στο προγράμματα περιήγησης των τελικών χρηστών για να υποδείξει ότι η σύνδεση είναι ασφαλής. Αναλυτικότερα


e-λιανικό: Ξεκινά στις 9 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για τον Β' κύκλο της δράσης

Ξεκινά στις 9 Ιουλίου 2021 η υποβολή αιτήσεων για τον Β΄ κύκλο της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό».

Με στόχο την επιχορήγηση περισσότερων ΜμΕ για την δημιουργία ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος (e-shop), ξεκινά στις 9 Ιουλίου 2021 η υποβολή αιτήσεων για τον Β΄ κύκλο της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό».Αναλυτικότερα


Κύκλος ζωής ανάπτυξης λογισμικού | Software Development Life Cycle

Ορισμός του κύκλου ζωής ανάπτυξης λογισμικού | Software Development Life Cycle (SDLC)

Ο όρος κύκλος ζωής έκδοσης λογισμικού αναφέρεται στις φάσεις ανάπτυξης ενός λογισμικού - ξεκινά από την αρχική ανάπτυξη του και φτάνει έως και την τελική έκδοση.Αναλυτικότερα


Διαδικασία βελτίωσης λογισμικού - Software Process Improvement (SPI)

Ορισμός του SPI

Μια μεθοδολογία ανάπτυξης λογισμικού είναι μια διάσπαση της ανάπτυξης λογισμικού εργασίας σε διακριτές φάσεις (ή στάδια) που περιέχει δραστηριότητες με την πρόθεση της καλύτερης σχεδιασμού και διαχείρισης. Συχνά θεωρείται ένα υποσύνολο του κύκλου ζωής συστημάτων ανάπτυξης. Η μεθοδολογία μπορεί να περιλαμβάνει την προ-ορισμό συγκεκριμένων παραδοτέων και έργα τέχνης που έχουν δημιουργηθεί και ολοκληρωθεί από μια ομάδα έργου για την ανάπτυξη ή τη διατήρηση μιας εφαρμογής.Αναλυτικότερα


Τι είναι, τι σημαίνει Cloud - υπολογιστικό νέφος (cloud computing);

Τι είναι λοιπόν, το υπολογιστικό νέφος cloud (cloud computing); Πάμε να το γνωρίσουμε αναλυτικά:

Πληροφορίες για το cloud - cloud computing, στα ελληνικά υπολογιστικό νέφος

Το Cloud είναι μία σουίτα λογισμικού πελάτη - διακομιστή, με σκοπό τη δημιουργία και τη χρήση υπηρεσιών φιλοξενίας αρχείων.
Clouds που σημαίνει σύννεφα, είναι αποθηκευτικοί χώροι στο ίντερνετ, όπως όλοι οι χώροι που εργαζόμαστε στο διαδίκτυο άλλωστε  βρίσκονται και αυτά σε servers.Αναλυτικότερα


Ενημέρωση και αλλαγή από tls1.1 σε tls1.2 (only)

Πολλές φορές δημιουργείται σύγχυση μεταξύ των όρων SSL, TLS, and STARTTLS. Σε αυτό το άρθρο θα γίνει αναφορά στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους, ώστε να γίνουν ξεκάθαρες αυτές οι έννοιες. Ακόμη θα γίνει αναφορά σε κάποιες σύγχρονες καλές πρακτικές που πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την επικοινωνία μιας εφαρμογής ή ενός client με τους mail servers της υποδομής μας, στα πλαίσια διασφάλισης ασφαλούς και κρυπτογραφημένης επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα


ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ eshop ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η δημιουργία eshop, ειδικά αυτή την περίοδο, είναι αναμφισβήτητα ένα θέμα που απασχολεί ένα πολύ μεγάλο μέρος επιχειρηματιών σε όλη την Ελλάδα.
Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και όλες τις επιχειρήσεις.Αναλυτικότερα


Guide to software development

Κρίση Λογισμικού και Εξέλιξη

Ορισμός Πληροφοριακών Συστημάτων είναι ένα οργανωμένο σύνολο το οποίο αποτελείτε από τα εξεις έξι (6) στοιχεία:

  • Άνθρωποι
  • Διαδικασίες
  • Βάση Δεδομένων (Database)
  • Λογισμικό (Software)
  • Υλικό Υπολογιστή (Hardware)
  • Δίκτυο (Network)

Αναλυτικότερα


ίσως να υπάρξουν κάποιες διαταραχές στον ιστότοπο μας

Τις επομενες μερες 4/3/2021 εως 24/3/2021 ίσως να υπάρξουν κάποιες διαταραχές στον ιστότοπο μας: macroweb .gr, καθώς η ιστοσελίδα μας άνοιξε για τον κόσμο ποιο νωρίς από την προθεσμία που έχει οριστεί και έτσι ίσως να υπάρξουν διαταραχές ή κάποιες εργασίες να υλοποιηθούν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας!

George Filippas