Η απομακρυσμένη υποστήριξη, ή αλλιώς remote support, ορίζεται ως η διαδικασία επίλυσης προβλημάτων εξ αποστάσεως.

Στην Macroweb κατανοούμε τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στην καθημερινή χρήση του υπολογιστή ή την διαχείριση του διακομιστή (server) σας και χρειάζεστε άμεση βοήθεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλέσετε έναν τεχνικό μας για να συνδεθεί απομακρυσμένα στον υπολογιστή σας και να λύσει το πρόβλημα όσο εσείς συνεχίζετε να βρίσκεστε μπροστά στην οθόνη σας και παρακολουθείτε τις κινήσεις του!

Μεγάλο ποσοστό των προβλημάτων μπορεί να λυθεί χωρίς να κουνηθείτε από τη θέση σας και χωρίς να χρειάζεται να σας επισκεφθεί τεχνικός στον χώρο σας. Η απομακρυσμένη σύνδεση είναι μια απόλυτα ασφαλής και διεθνώς διαδεδομένη μέθοδος τεχνικής υποστήριξης που λύνει τα προβλήματα εύκολα και άμεσα.

Σύστημα Ενδοεπιχειρησιακού Σχεδιασμού - ERP

Βασική προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η πρόσβαση του υπολογιστή σας στο internet.

Για τη χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει να έχετε προαγοράσει τον κατάλληλο χρόνο εξυπηρέτησης. Μπορείτε να αγοράσετε χρόνο είτε με τραπεζική κατάθεση, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μέσω του συστήματος PayPal πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στο Σύστημα Ενδοεπιχειρησιακού Σχεδιασμού – ERP για τους πελάτες μας.

Στον παραπάνω σύνδεσμο θα βρείτε πληροφορίες για να κατεβάσετε το λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης.

Η χρέωση της υπηρεσίας ξεκινάει από 4.60 ευρώ ανά 15 λεπτά τεχνικής υποστήριξης.
Οι ειδικευμένες / εξειδικευμένες υποστηρίξεις φτάνουν έως 30 ευρώ ανά 15 λεπτά

Η Υπηρεσία παρέχεται κάθε μέρα και όλες τι ώρες (24 ώρες το 24ωρο)

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.