Για την Macroweb, το θέμα “Ασφάλεια Ιστοσελίδας”, είναι προτεραιότητα!

Σαφώς και το εικαστικό κομμάτι είναι κάτι, το οποίο αγαπάμε και το προωθούμε, όμως,  το ανθρώπινο δυναμικό μας νιώθει ασφάλεια για αυτό που έχει δημιουργήσει, όταν και οι πελάτες μας έχουν αποκτήσει ασφαλείς ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Κατά τη διαδικασία της κατασκευής μιας ιστοσελίδας, οφείλουμε να έχουμε υπόψιν μας δύο πράγματα:

Την ασφάλεια της ιστοσελίδας που θα κατασκευάσουμε.

Τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων, δίνουν δυστυχώς,  μεγαλύτερη έμφαση στο να δημιουργήσουν μια όμορφη και ευχάριστη ιστοσελίδα, παραγκωνίζοντας  το θέμα “ασφάλεια” αυτής. Εάν όμως η ιστοσελίδα παραβιαστεί από hackers που υπάρχουν στο διαδίκτυο, λόγω κενού που ίσως υπάρχει στην ασφάλειά της, τότε όλοι οι κόποι μας και κυρίως η εμφανίσιμη δουλειά, θα καταστραφούν.

Ο εκάστοτε πελάτης, θα μας ζητήσει να είναι άψογη και η παραμικρή λεπτομέρεια στην κατασκευή της μακέτας που αφορά στο εικαστικό κομμάτι, γιατί είναι το μόνο , το οποίο μπορεί να καταλάβει. Οι περισσότεροι πελάτες, δεν είναι γνώστες της κατασκευής ιστοσελίδας, οπότε, δεν μπορούν να γνωρίζουν το επίπεδο ασφαλείας που τηρείται κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας του από τους τεχνικούς.

Εμείς, στην Macroweb όμως, ως επαγγελματίες του είδους, στην εργασία μας οφείλουμε η κατασκευή ιστοσελίδων να είναι άκρως επαγγελματική, γι’ αυτό και δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο παραβίασης της ιστοσελίδας από οποιονδήποτε θα μπορούσε να το επιχειρήσει.

Επαγγελματίας κατασκευής ιστοσελίδων λέγεσαι όταν δίνεις προτεραιότητα στις σωστές προδιαγραφές ασφαλείας κάτι για το οποίο στην Macroweb είναι πάντα νόμος.