Δημόσιες Σχέσεις

Ανακαλύψετε τον κόσμο των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και αναβαθμίσετε την εικόνα και την παρουσία σας!

Οι δημόσιες σχέσεις είναι ένας σημαντικός και απαραίτητος τομέας για κάθε επιχείρηση, οργανισμό και άτομο που επιθυμεί να ξεχωρίσει και να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με το κοινό του. Μέσω των δημόσιων σχέσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια θετική εικόνα, να διατηρήσετε τη φήμη σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κοινού.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες των δημοσίων σχέσεων, με βαθιά κατανόηση της σύγχρονης επικοινωνίας και των επιτυχημένων στρατηγικών προώθησης. Σε συνεργασία μαζί σας, θα αναπτύξουμε ένα στρατηγικό σχέδιο προώθησης που θα προβάλλει την εικόνα και το μήνυμα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ανεξάρτητα από τον τομέα της επιχείρησής σας, οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τα μέσα ενημέρωσης, να δημιουργήσετε περιεχόμενο και καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να διοργανώσετε εκδηλώσεις και συνέδρια, και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο ευρύτερο κοινό.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την εικόνα και την παρουσία σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους πελάτες και το κοινό σας και να διατηρήσετε μια ανταγωνιστική θέση στην αγορά. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε μέσα από κάθε βήμα της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας για να κατακτήσετε τον κόσμο των δημόσιων σχέσεων και να γίνετε ο κυρίαρχος παίκτης στον τομέα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε μια συνεργασία που θα αλλάξει το μέλλον σας.


Δημιουργία και Διαχείριση Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Υπηρεσία που Αλλάζει το Παιχνίδι

Καλωσορίσατε σε μια νέα εποχή της επιχειρηματικότητας, όπου η τεχνητή νοημοσύνη καταλαμβάνει την κορυφή. Αναζητάτε μια πρωτοποριακή λύση που θα μετασχηματίσει τον τρόπο που λειτουργείτε και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Στηρίξτε την επιχείρησή σας σε πρωτοποριακή τεχνολογία:

Η υπηρεσία μας καλύπτει όλο το φάσμα της δημιουργίας και διαχείρισης τεχνητής νοημοσύνης. Ανεξάρτητα από το αν είστε μια startup εταιρεία που θέλει να εισάγει την ΤΝ στο προϊόν της, ή μια μεγάλη επιχείρηση που επιθυμεί να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες της με τη χρήση της ΤΝ, εμείς έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε.

Η διαφορά μας:

Στην αρχή, θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Θα αναλύσουμε τον τομέα σας και θα μελετήσουμε την κατάλληλη προσέγγιση για την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης. Στη συνέχεια, θα αναπτύξουμε μια εξατομικευμένη λύση για εσάς που θα περιλαμβάνει σχεδιασμό, υλοποίηση και δοκιμές.

Αντιμετωπίστε προκλήσεις με την αυτοπεποίθηση της τεχνογνωσίας μας:

Διαθέτουμε προηγμένες τεχνολογίες που καθιστούν δυνατή τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε ποικίλους τομείς όπως η αναγνώριση προτύπων, η μηχανική μάθηση και η εξόρυξη γνώσης. Οι εξειδικευμένη όμαδα μας επίσης είναι εξοικειωμένοι με το να ενσωματώνουν τεχνολογίες όπως τον αυτοματισμό, το cloud computing και τη βιομηχανική ρομποτική.

Οι προκλήσεις που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε:

Χάρη στην εκτεταμένη γνώση και εμπειρία μας, μπορούμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση πολλών προκλήσεων στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτές περιλαμβάνουν την εκπαίδευση μοντέλων μηχανικής μάθησης, τον αυτόματο εντοπισμό και αναγνώριση ανωμαλιών, την ανάπτυξη αυτόνομων συστημάτων και πολλά άλλα.

Επωφεληθείτε από τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης:

Εκμεταλλευτείτε το εξειδικευμένο ταλέντο και τις πρωτοποριακές μας λύσεις για να δημιουργήσετε νέες προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και επιτρέψτε στην τεχνητή νοημοσύνη να μεταλλάξει την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.


Εξεδικευμένη Ανάκτηση και Επαναφορά Δεδομένων

Καταρρεύσεις συστήματος, διαγραφή αρχείων, βλάβες σε σκληρούς δίσκους. Ανεπανόρθωτες απώλειες δεδομένων μπορούν να προκαλέσουν πανικό και απελπισία σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Η εξεδικευμένη ανάκτηση και επαναφορά δεδομένων είναι εδώ για να σας βοηθήσει

Κατανοούμε τη σημασία των πολύτιμων αρχείων σας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Δίνουμε προτεραιότητα στην ανάκτηση των πολύτιμων αρχείων σας, ανεξάρτητα από τη φύση της βλάβης.

Εξοπλισμένοι με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εμπειρία, στοχεύουμε στην παροχή γρήγορων και αξιόπιστων υπηρεσιών ανάκτησης και επαναφοράς δεδομένων. Επιπλέον, προσφέρουμε και υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και προληπτικής συντήρησης για να αποτρέψουμε μελλοντική απώλεια δεδομένων.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς της βιομηχανίας, οι οποίοι διαθέτουν την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο περίπλοκες καταστάσεις ανάκτησης.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τόσο φυσικές βλάβες, όπως σκληροί δίσκοι που έχουν υποστεί ζημιές από απρόσμενη βλάβη, πτώση ή υγρά, όσο και λογισμικό, όπως κατάλογοι αρχείων που έχουν διαγραφεί κατά λάθος ή κακόβουλο λογισμικό που έχει προκαλέσει ζημιές στο σύστημά σας. Επίσης, προσφέρουμε υπηρεσίες ανάκτησης από αποθήκευση σε cloud, USB ή άλλα μέσα αποθήκευσης.

Η ασφάλεια και η εχεμύθεια είναι προτεραιότητά μας, και γι' αυτό εργαζόμαστε με αυστηρές διαδικασίες για την προστασία των δεδομένων σας. Όλες οι εργασίες ανάκτησης γίνονται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτική ζωή και την εμπιστευτικότητα των πελατών μας.

Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο περίπλοκες καταστάσεις ανάκτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προσφέρουμε την εξειδικευμένη βοήθεια που χρειάζεστε για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας και να ξαναφέρετε την κανονικότητα στη ζωή και την επιχείρησή σας.

Μην αφήνετε την απώλεια δεδομένων να σας στερήσει την ειρήνη του μυαλού.
Γεώργιος Φίλιππας
Επικεφαλής Macroweb


Πρόγραμμα Έκδοσης και Διαβίβασης Παραστατικών myData

Εξασφαλίστε την άριστη συμμόρφωση με τα νέα φορολογικά μέτρα και απλοποιήστε την εκδοσή και διαβίβαση των παραστατικών σας με το πρόγραμμα μας για την "Έκδοση και Διαβίβαση Παραστατικών mydata".

Μην χάνετε χρόνο σε μη αποδοτικές διαδικασίες στην επιχείρησή σας.
Επιλέξτε το πρόγραμμα μας και αυξήστε την παραγωγικότητα σας άμεσα!

Με την έκδοση Cloud της πλατφόρμας μας, μπορείτε να απολαύσετε το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα που προσφέρει απροβλημάτιστη ηλεκτρονική διαβίβαση και ομοιόμορφη καταχώρηση των παραστατικών σας προς την ΑΑΔΕ.

Απλά επιλέξτε τον τύπο παραστατικού που επιθυμείτε να εκδώσετε και το πρόγραμμα θα συμπληρώσει αυτόματα τα απαραίτητα στοιχεία με βάση τις οδηγίες της ΑΑΔΕ.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις εκκρεμείς πληρωμές και να διαχειρίζεστε τα παραστατικά σας με μία μόνο εφαρμογή. Έχετε πάντα πρόσβαση στις αρχειοθετημένες εκδόσεις των παραστατικών σας, εξασφαλίζοντας μια οργανωμένη και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας. Δείτε περισσότερα!

Μην αφήνετε την παραγωγικότητα σας να υποφέρει λόγω αναξιόπιστων και χρονοβόρων διαδικασιών.

Δοκιμάστε το πρόγραμμα μας σήμερα και ζήστε τον μετασχηματισμό της επιχείρησής σας!


Διαφήμιση Google Ads

 Αύξηστε την απήχηση των διαφημισεων σας 

Ανακαλύψτε την Ισχύ του Google Ads
για την Αυξημένη Προβολή των Διαφημίσεών σας

Γιατί να επιλέξετε το Google Ads;

 • Παγκόσμια εμβέλεια: Φτάστε σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως με την ευρεία δικτύωση του Google.
 • Μέτρηση αποτελεσματικότητας: Αναλύστε τις διαφημίσεις σας και προσαρμόστε τις στρατηγικές σας για άμεσα βελτιωμένα αποτελέσματα.
 • Προσαρμοσμένο κοινό: Καθορίστε τον στόχο σας και φτιάξτε διαφημίσεις που θα φτάσουν ακριβώς στον σωστό κόσμο.
 • Ευέλικτες δυνατότητες προώθησης: Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τη διαφήμιση από κλικ, την προβολή ειλικρινών ή ακόμη και τη διαφήμιση μέσω βίντεο.


Ψηφιακή Σχεδίαση

Ψηφιακή Σχεδίαση: Η Καινούρια Εποχή του Σχεδιασμού στο  λογότυπo 

Ψηφιακή Σχεδίαση:
Η Συνάντηση της Δημιουργίας και της Τεχνολογίας για
Ανεξίτηλα Αποτελέσματα

Όταν μιλάμε για ψηφιακή σχεδίαση, μιλάμε για τη δημιουργία απρόσμενων, καινοτόμων και εντυπωσιακών οπτικών αποτελεσμάτων. Η δύναμη των γραφικών, των χρωμάτων και των κινούμενων εικόνων δεν έχει όρια και εμείς είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε μαζί σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες σχεδιαστές με παθιασμένη αγάπη για τον κόσμο του design, που διαθέτουν την τεχνογνωσία και τη διαίσθηση για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης που θα σας αφήσουν άφωνους.

 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η καλή σχεδίαση είναι πολύ περισσότερο από απλή αισθητική. Είναι η δημιουργία ενός εντυπωσιακού, σκέτου έργου τέχνης που λειτουργεί παράλληλα με την τεχνολογία. Είναι η συνδυαστική δύναμη της καλαισθησίας και της αποτελεσματικότητας που κάνει την ψηφιακή σχεδίαση μοναδική.

 

Όταν εμπλακείτε με την εταιρία μας, οι ιδέες σας παίρνουν σάρκα και οστά. Συνεργαζόμαστε μαζί σας και ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και τις προκλήσεις σας. Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει τις δικές του προτεραιότητες και στόχους. Βασιζόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο πλάνο σχεδίασης για εσάς, που θα προβάλλει την μοναδικότητα της επιχείρησής σας και θα την καταστήσει ανεξίτηλη στο μυαλό των πελατών σας.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας σχεδιάζει πρωτότυπα, που είναι εμπνευσμένα από τη φαντασία, την καινοτομία και τις σύγχρονες τάσεις. Με τη χρήση τεχνολογίας state-of-the-art και εργαλείων σχεδίασης, δημιουργούμε εμπειρίες που συνεπαίρνουν όσους τις ανακαλύπτουν.

Από το πρώτο κλικ στην ιστοσελίδα μέχρι την αλληλεπίδραση με την εφαρμογή, καλύπτουμε όλους τους τομείς της ψηφιακής σχεδίασης. Ανεξαρτήτως αν χρειάζεστε μια νέα ιστοσελίδα, μια ενημέρωση του λογοτύπου σας, μια εφαρμογή για κινητά ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας, θα σας παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και τεχνογνωσία για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Ακολουθεί μια λίστα με διάφορες υπηρεσίες ψηφιακής σχεδίασης:

Σχεδιασμός γραφικών: Περιλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπων, αφισών, εξωφύλλων βιβλίων, ετικετών, καρτών επισκεπτών και άλλων γραφικών σχεδίων.

Σχεδίαση ιστοσελίδας: Σχεδίαση και ανάπτυξη λειτουργικών και αισθητικά ελκυστικών ιστοσελίδων για επιχειρήσεις ή ατομική χρήση.

3D μοντελοποίηση: Περιλαμβάνει τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων για αντικείμενα, χαρακτήρες, περιβάλλοντα, αρχιτεκτονικές και άλλα.

Σχεδιασμός εφαρμογών: Περιλαμβάνει τον σχεδιασμό για κινητές εφαρμογές, περιηγητές ιστού, desktop εφαρμογές και άλλες ψηφιακές εφαρμογές.

Σχεδιασμός UX/UI: Αναφέρεται στον σχεδιασμό της εμπειρίας χρήσης (UX) και της διεπαφής χρήστη (UI) για εφαρμογές και ιστοσελίδες.

Σχεδίαση εκτύπωσης: Σχεδιασμός εντύπων, όπως φυλλάδια, αφίσες, κάρτες επισκεπτών και προσκλήσεις, για τυπωτά μέσα επικοινωνίας.

Χρήστης – User Experience (UX) Design: Εξειδικευμένη σχεδίαση που επικεντρώνεται στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Σχεδιασμός εφαρμογών: Σχεδίαση γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (GUI) για κινητές εφαρμογές ή εφαρμογές λογισμικού.

Κατασκευή 3D μοντέλων: Δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων για χρήση σε παιχνίδια, αρχιτεκτονική, προϊόντα κ.λπ.

Σχεδιασμός λογοτύπου (Logo design): Σχεδιασμός εταιρικού λογοτύπου για επιχειρήσεις και άλλες οντότητες.

Σχεδιασμός παιχνιδιών: Περιλαμβάνει τον σχεδιασμό γραφικών, μοντελοποίηση χαρακτήρων και περιβαλλόντων, UI/UX στοιχείων και άλλων στοιχείων για παιχνίδια.

Αυτή είναι μια γενική λίστα, διότι η ψηφιακή σχεδίαση περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τομείς και υπηρεσίες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα μπορούσαμε να συστήσω πιο συγκεκριμένες υπηρεσίες ψηφιακής σχεδίασης.

 

Η επαγγελματική δέσμευσή μας προς την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας είναι αναλλοίωτη. Καθοδηγούμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδίασης, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τις επιλογές τους και να πάρουν τις εγκεκριμένες αποφάσεις. Η διαφάνεια και η συνεχής επικοινωνία είναι βασικές αξίες για εμάς, καθιστώντας την εμπειρία της σχεδίασης με εμάς ευχάριστη και αποτελεσματική.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει. Επαναπροσδιορίστε την επιχείρησή σας με τις υπηρεσίες μας ψηφιακής σχεδίασης. Επιλέγοντας εμάς, επιλέγετε την απόλυτη αρτιότητα και πρωτοτυπία για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε αυτό το απροσδόκητο ταξίδι σχεδίασης που θα σας εκπλήξει και θα σας αφήσει άφωνους!

Ψηφιακή σχεδίαση, καινοτομία στον ψηφιακό σχεδιασμό, ανεξίτηλα αποτελέσματα, δημιουργικότητα, καινούργια εποχή, ψηφιακή εποχή, νέες δυνατότητες στον ψηφιακό σχεδιασμό, καινοτόμος σχεδιασμός, τεχνολογία στον σχεδιασμό, τάσεις στον ψηφιακό σχεδιασμό, καινοτομία σε σχεδίαση και παραγωγή, επαγγελματική σχεδίαση, καινοτόμα σχεδιαστικά εργαλεία


Στρατηγική Copywriting: Αναδείξτε την αυθεντική φωνή σας και κατακτήστε την αγορά

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, η ανταγωνιστικότητα στον τομέα του περιεχομένου είναι αδιαμφισβήτητη. Είτε έχετε μια επιχείρηση που προσπαθεί να επεκτείνει την παρουσία της στο διαδίκτυο, είτε είστε ένας ατομικός επαγγελματίας που προσπαθεί να διαφημίσει τις υπηρεσίες σας, η χρήση της υπηρεσίας copywriting μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να προκαλέσετε εντύπωση στο κοινό σας.

Τι είναι το Copywriting;

Το Copywriting είναι η τέχνη της γραφής που στοχεύει στο να προκαλέσει αντίδραση και να κερδίσει την προσοχή του αναγνώστη. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω γραπτού περιεχομένου, όπως κειμένων ιστοσελίδων, blog άρθρων, διαφημιστικών κειμένων, ενημερωτικών email και άλλων μορφών περιεχομένου. Ο στόχος του copywriting είναι να πείσει τον αναγνώστη να αναλάβει δράση, όπως να αγοράσει ένα προϊόν ή να εγγραφεί σε μια υπηρεσία.

Σημασία της Υπηρεσίας Copywriting

Η υπηρεσία copywriting είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν να διακριθούν στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου. Αποτελεί το κλειδί για την επιτυχημένη επικοινωνία με το κοινό και την απόκτηση νέων πελατών. Καλόγραμμένο περιεχόμενο μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία και την επαγγελματική εικόνα μιας εταιρείας, καθώς και να πείσει τους αναγνώστες να προχωρήσουν στην ενέργεια που επιθυμούμε.

Πώς λειτουργεί η Υπηρεσία Copywriting;

Ο επαγγελματίας copywriter αναλαμβάνει να γράψει περιεχόμενο που προκαλεί εντύπωση και αντίδραση. Αρχικά, κατανοεί τον σκοπό και το κοινό της επιχείρησης ή του επαγγελματία που χρειάζεται την υπηρεσία. Στη συνέχεια, αναπτύσσει ένα μοναδικό στρατηγικό σχέδιο για την παρουσίαση και την προώθηση της επιχείρησης. Με τη χρήση δυνατών λέξεων, συναισθήματος και αναλυτικών δεδομένων, ο copywriter δημιουργεί περιεχόμενο που ξεχωρίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του αναγνώστη.

Οι Πλεονεκτήματα της Υπηρεσίας Copywriting

Η υπηρεσία copywriting είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 1. Αυξημένη ανταγωνιστικότητα:

  Κερδίστε το πάνω χέρι και αναδειχθείτε απέναντι στον ανταγωνισμό σας.

 2. Ενισχυμένη επαγγελματική εικόνα:

  Με το σωστό περιεχόμενο, ενισχύστε την αξιοπιστία και την επαγγελματική εικόνα της επιχείρησής σας.

 3. Αύξηση των πωλήσεων:

  Πείστε το κοινό σας να αγοράσει τα προϊόντα ή να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες σας.

 4. Σωστή επικοινωνία στο κοινό σας:

  Με το κατάλληλο copywriting, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στον στόχο σας και να προκαλέσετε αντίδραση.

Συμπεράσματα

Το copywriting είναι μια απαραίτητη υπηρεσία για κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει στον ψηφιακό κόσμο. Με τη σωστή χρήση λέξεων και συναισθήματος, μπορείτε να προκαλέσετε εντύπωση και να επηρεάσετε το κοινό σας. Επομένως, εάν θέλετε να αναδείξετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, σκεφτείτε να επενδύσετε σε μια επαγγελματική υπηρεσία copywriting.


Τηλεφωνικό κέντρο Asterisk PBX

Τηλεφωνικό κέντρο Asterisk PBX

Δυναμική δημιουργία έξυπνης δρομολόγησης σε κατάλληλους τηλεφωνητές / ομάδα τηλεφωνητών σύμφωνα με ικανότητες (Skill Based Routing)

Λειτουργείες

- Πλήρως αναβαθμίσιμο
- Λεπτομερές ιστορικό κλήσεων
- Αναγνώριση κλήσεων και δρομολόγηση κλήσεων σε εσωτερικά νούμερα

Δωρεάν Προσφορά

Δυνατότητες

- Δυνατότητα προαπαντητικού μηνύματος, τηλεφωνητή, δρομολόγηση σε εσωτερικούς αριθμούς
- Δυνατότητα σύνδεσης SIP αριθμών
- Δυνατότητα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (FCP, 3G modems, κλπ κλπ)
- Δυνατότητα καταγραφής κλήσεων


Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Για την Macroweb, το θέμα “Ασφάλεια Ιστοσελίδας”, είναι προτεραιότητα!

Σαφώς και το εικαστικό κομμάτι είναι κάτι, το οποίο αγαπάμε και το προωθούμε, όμως,  το ανθρώπινο δυναμικό μας νιώθει ασφάλεια για αυτό που έχει δημιουργήσει, όταν και οι πελάτες μας έχουν αποκτήσει ασφαλείς ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Κατά τη διαδικασία της κατασκευής μιας ιστοσελίδας, οφείλουμε να έχουμε υπόψιν μας δύο πράγματα:

Την ασφάλεια της ιστοσελίδας που θα κατασκευάσουμε.

Τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων, δίνουν δυστυχώς,  μεγαλύτερη έμφαση στο να δημιουργήσουν μια όμορφη και ευχάριστη ιστοσελίδα, παραγκωνίζοντας  το θέμα “ασφάλεια” αυτής. Εάν όμως η ιστοσελίδα παραβιαστεί από hackers που υπάρχουν στο διαδίκτυο, λόγω κενού που ίσως υπάρχει στην ασφάλειά της, τότε όλοι οι κόποι μας και κυρίως η εμφανίσιμη δουλειά, θα καταστραφούν.

Ο εκάστοτε πελάτης, θα μας ζητήσει να είναι άψογη και η παραμικρή λεπτομέρεια στην κατασκευή της μακέτας που αφορά στο εικαστικό κομμάτι, γιατί είναι το μόνο , το οποίο μπορεί να καταλάβει. Οι περισσότεροι πελάτες, δεν είναι γνώστες της κατασκευής ιστοσελίδας, οπότε, δεν μπορούν να γνωρίζουν το επίπεδο ασφαλείας που τηρείται κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας του από τους τεχνικούς.

Εμείς, στην Macroweb όμως, ως επαγγελματίες του είδους, στην εργασία μας οφείλουμε η κατασκευή ιστοσελίδων να είναι άκρως επαγγελματική, γι’ αυτό και δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο παραβίασης της ιστοσελίδας από οποιονδήποτε θα μπορούσε να το επιχειρήσει.

Επαγγελματίας κατασκευής ιστοσελίδων λέγεσαι όταν δίνεις προτεραιότητα στις σωστές προδιαγραφές ασφαλείας κάτι για το οποίο στην Macroweb είναι πάντα νόμος.


Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Η Macroweb, αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να αναπτύξει, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες δυναμικές της τεχνολογίας, ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα (e - shops), τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται σε κάθε διάσταση ή προσανατολισμό οθόνης, ούτως ώστε να υπάρχει μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητάς τους από οποιονδήποτε το επιθυμεί.

Η Macroweb προσφέρει στους πελάτες της τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Οι ιστοσελίδες είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας
 • Κατοχύρωση domain name, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησής σας
 • Web - hosting (Φιλοξενία ιστοσελίδας)
 • Σωστή προβολή της Εμπορικής Ονομασίας (brand name) της επιχείρησής σας
 • Κατασκευάζουμε στην ιστοσελίδα σας ειδικές εφαρμογές, όπως blog και forum
 • Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη ηλεκτρονικών / ψηφιακών καταστημάτων (e - shops)
 • Διαφήμιση μέσω Google Adwords και σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook - Instagram)
 • Προώθηση μέσω Newsletters
 • Branding ( Σχεδιασμός Λογοτύπου, Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας, Κατασκευή Γραφιστικών)
 • Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της επιχείρησής σας, αναπροσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα
 • Συντηρούμε την ιστοσελίδα σας
 • Εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας στην online διαχείριση των ιστοσελίδων τους
 • Διαθέτουμε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα που έχει η ιστοσελίδα σας
 • Βελτιστοποιούμε τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO - Search Engine Optimization)
 • Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, υπάρχει πάντα τεχνική υποστήριξη από εμάς
 • Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας (backup)
 • Πολυγλωσσικός ιστότοπος (website), όταν είναι απαραίτητος