Διαφήμιση Google Ads

 Αύξηστε την απήχηση των διαφημισεων σας 

Ανακαλύψτε την Ισχύ του Google Ads
για την Αυξημένη Προβολή των Διαφημίσεών σας

Γιατί να επιλέξετε το Google Ads;

 • Παγκόσμια εμβέλεια: Φτάστε σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως με την ευρεία δικτύωση του Google.
 • Μέτρηση αποτελεσματικότητας: Αναλύστε τις διαφημίσεις σας και προσαρμόστε τις στρατηγικές σας για άμεσα βελτιωμένα αποτελέσματα.
 • Προσαρμοσμένο κοινό: Καθορίστε τον στόχο σας και φτιάξτε διαφημίσεις που θα φτάσουν ακριβώς στον σωστό κόσμο.
 • Ευέλικτες δυνατότητες προώθησης: Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τη διαφήμιση από κλικ, την προβολή ειλικρινών ή ακόμη και τη διαφήμιση μέσω βίντεο.


Ψηφιακή Σχεδίαση

Ψηφιακή Σχεδίαση: Η Καινούρια Εποχή του Σχεδιασμού στο  λογότυπo 

Ψηφιακή Σχεδίαση:
Η Συνάντηση της Δημιουργίας και της Τεχνολογίας για
Ανεξίτηλα Αποτελέσματα

Όταν μιλάμε για ψηφιακή σχεδίαση, μιλάμε για τη δημιουργία απρόσμενων, καινοτόμων και εντυπωσιακών οπτικών αποτελεσμάτων. Η δύναμη των γραφικών, των χρωμάτων και των κινούμενων εικόνων δεν έχει όρια και εμείς είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε μαζί σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες σχεδιαστές με παθιασμένη αγάπη για τον κόσμο του design, που διαθέτουν την τεχνογνωσία και τη διαίσθηση για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης που θα σας αφήσουν άφωνους.

 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η καλή σχεδίαση είναι πολύ περισσότερο από απλή αισθητική. Είναι η δημιουργία ενός εντυπωσιακού, σκέτου έργου τέχνης που λειτουργεί παράλληλα με την τεχνολογία. Είναι η συνδυαστική δύναμη της καλαισθησίας και της αποτελεσματικότητας που κάνει την ψηφιακή σχεδίαση μοναδική.

 

Όταν εμπλακείτε με την εταιρία μας, οι ιδέες σας παίρνουν σάρκα και οστά. Συνεργαζόμαστε μαζί σας και ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και τις προκλήσεις σας. Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει τις δικές του προτεραιότητες και στόχους. Βασιζόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο πλάνο σχεδίασης για εσάς, που θα προβάλλει την μοναδικότητα της επιχείρησής σας και θα την καταστήσει ανεξίτηλη στο μυαλό των πελατών σας.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας σχεδιάζει πρωτότυπα, που είναι εμπνευσμένα από τη φαντασία, την καινοτομία και τις σύγχρονες τάσεις. Με τη χρήση τεχνολογίας state-of-the-art και εργαλείων σχεδίασης, δημιουργούμε εμπειρίες που συνεπαίρνουν όσους τις ανακαλύπτουν.

Από το πρώτο κλικ στην ιστοσελίδα μέχρι την αλληλεπίδραση με την εφαρμογή, καλύπτουμε όλους τους τομείς της ψηφιακής σχεδίασης. Ανεξαρτήτως αν χρειάζεστε μια νέα ιστοσελίδα, μια ενημέρωση του λογοτύπου σας, μια εφαρμογή για κινητά ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας, θα σας παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και τεχνογνωσία για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Ακολουθεί μια λίστα με διάφορες υπηρεσίες ψηφιακής σχεδίασης:

Σχεδιασμός γραφικών: Περιλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπων, αφισών, εξωφύλλων βιβλίων, ετικετών, καρτών επισκεπτών και άλλων γραφικών σχεδίων.

Σχεδίαση ιστοσελίδας: Σχεδίαση και ανάπτυξη λειτουργικών και αισθητικά ελκυστικών ιστοσελίδων για επιχειρήσεις ή ατομική χρήση.

3D μοντελοποίηση: Περιλαμβάνει τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων για αντικείμενα, χαρακτήρες, περιβάλλοντα, αρχιτεκτονικές και άλλα.

Σχεδιασμός εφαρμογών: Περιλαμβάνει τον σχεδιασμό για κινητές εφαρμογές, περιηγητές ιστού, desktop εφαρμογές και άλλες ψηφιακές εφαρμογές.

Σχεδιασμός UX/UI: Αναφέρεται στον σχεδιασμό της εμπειρίας χρήσης (UX) και της διεπαφής χρήστη (UI) για εφαρμογές και ιστοσελίδες.

Σχεδίαση εκτύπωσης: Σχεδιασμός εντύπων, όπως φυλλάδια, αφίσες, κάρτες επισκεπτών και προσκλήσεις, για τυπωτά μέσα επικοινωνίας.

Χρήστης – User Experience (UX) Design: Εξειδικευμένη σχεδίαση που επικεντρώνεται στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Σχεδιασμός εφαρμογών: Σχεδίαση γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (GUI) για κινητές εφαρμογές ή εφαρμογές λογισμικού.

Κατασκευή 3D μοντέλων: Δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων για χρήση σε παιχνίδια, αρχιτεκτονική, προϊόντα κ.λπ.

Σχεδιασμός λογοτύπου (Logo design): Σχεδιασμός εταιρικού λογοτύπου για επιχειρήσεις και άλλες οντότητες.

Σχεδιασμός παιχνιδιών: Περιλαμβάνει τον σχεδιασμό γραφικών, μοντελοποίηση χαρακτήρων και περιβαλλόντων, UI/UX στοιχείων και άλλων στοιχείων για παιχνίδια.

Αυτή είναι μια γενική λίστα, διότι η ψηφιακή σχεδίαση περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τομείς και υπηρεσίες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα μπορούσαμε να συστήσω πιο συγκεκριμένες υπηρεσίες ψηφιακής σχεδίασης.

 

Η επαγγελματική δέσμευσή μας προς την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας είναι αναλλοίωτη. Καθοδηγούμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδίασης, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τις επιλογές τους και να πάρουν τις εγκεκριμένες αποφάσεις. Η διαφάνεια και η συνεχής επικοινωνία είναι βασικές αξίες για εμάς, καθιστώντας την εμπειρία της σχεδίασης με εμάς ευχάριστη και αποτελεσματική.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει. Επαναπροσδιορίστε την επιχείρησή σας με τις υπηρεσίες μας ψηφιακής σχεδίασης. Επιλέγοντας εμάς, επιλέγετε την απόλυτη αρτιότητα και πρωτοτυπία για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε αυτό το απροσδόκητο ταξίδι σχεδίασης που θα σας εκπλήξει και θα σας αφήσει άφωνους!

Ψηφιακή σχεδίαση, καινοτομία στον ψηφιακό σχεδιασμό, ανεξίτηλα αποτελέσματα, δημιουργικότητα, καινούργια εποχή, ψηφιακή εποχή, νέες δυνατότητες στον ψηφιακό σχεδιασμό, καινοτόμος σχεδιασμός, τεχνολογία στον σχεδιασμό, τάσεις στον ψηφιακό σχεδιασμό, καινοτομία σε σχεδίαση και παραγωγή, επαγγελματική σχεδίαση, καινοτόμα σχεδιαστικά εργαλεία


Στρατηγική Copywriting: Αναδείξτε την αυθεντική φωνή σας και κατακτήστε την αγορά

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, η ανταγωνιστικότητα στον τομέα του περιεχομένου είναι αδιαμφισβήτητη. Είτε έχετε μια επιχείρηση που προσπαθεί να επεκτείνει την παρουσία της στο διαδίκτυο, είτε είστε ένας ατομικός επαγγελματίας που προσπαθεί να διαφημίσει τις υπηρεσίες σας, η χρήση της υπηρεσίας copywriting μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να προκαλέσετε εντύπωση στο κοινό σας.

Τι είναι το Copywriting;

Το Copywriting είναι η τέχνη της γραφής που στοχεύει στο να προκαλέσει αντίδραση και να κερδίσει την προσοχή του αναγνώστη. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω γραπτού περιεχομένου, όπως κειμένων ιστοσελίδων, blog άρθρων, διαφημιστικών κειμένων, ενημερωτικών email και άλλων μορφών περιεχομένου. Ο στόχος του copywriting είναι να πείσει τον αναγνώστη να αναλάβει δράση, όπως να αγοράσει ένα προϊόν ή να εγγραφεί σε μια υπηρεσία.

Σημασία της Υπηρεσίας Copywriting

Η υπηρεσία copywriting είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν να διακριθούν στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου. Αποτελεί το κλειδί για την επιτυχημένη επικοινωνία με το κοινό και την απόκτηση νέων πελατών. Καλόγραμμένο περιεχόμενο μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία και την επαγγελματική εικόνα μιας εταιρείας, καθώς και να πείσει τους αναγνώστες να προχωρήσουν στην ενέργεια που επιθυμούμε.

Πώς λειτουργεί η Υπηρεσία Copywriting;

Ο επαγγελματίας copywriter αναλαμβάνει να γράψει περιεχόμενο που προκαλεί εντύπωση και αντίδραση. Αρχικά, κατανοεί τον σκοπό και το κοινό της επιχείρησης ή του επαγγελματία που χρειάζεται την υπηρεσία. Στη συνέχεια, αναπτύσσει ένα μοναδικό στρατηγικό σχέδιο για την παρουσίαση και την προώθηση της επιχείρησης. Με τη χρήση δυνατών λέξεων, συναισθήματος και αναλυτικών δεδομένων, ο copywriter δημιουργεί περιεχόμενο που ξεχωρίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του αναγνώστη.

Οι Πλεονεκτήματα της Υπηρεσίας Copywriting

Η υπηρεσία copywriting είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 1. Αυξημένη ανταγωνιστικότητα:

  Κερδίστε το πάνω χέρι και αναδειχθείτε απέναντι στον ανταγωνισμό σας.

 2. Ενισχυμένη επαγγελματική εικόνα:

  Με το σωστό περιεχόμενο, ενισχύστε την αξιοπιστία και την επαγγελματική εικόνα της επιχείρησής σας.

 3. Αύξηση των πωλήσεων:

  Πείστε το κοινό σας να αγοράσει τα προϊόντα ή να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες σας.

 4. Σωστή επικοινωνία στο κοινό σας:

  Με το κατάλληλο copywriting, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στον στόχο σας και να προκαλέσετε αντίδραση.

Συμπεράσματα

Το copywriting είναι μια απαραίτητη υπηρεσία για κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει στον ψηφιακό κόσμο. Με τη σωστή χρήση λέξεων και συναισθήματος, μπορείτε να προκαλέσετε εντύπωση και να επηρεάσετε το κοινό σας. Επομένως, εάν θέλετε να αναδείξετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, σκεφτείτε να επενδύσετε σε μια επαγγελματική υπηρεσία copywriting.


Τηλεφωνικό κέντρο Asterisk PBX

Τηλεφωνικό κέντρο Asterisk PBX

Δυναμική δημιουργία έξυπνης δρομολόγησης σε κατάλληλους τηλεφωνητές / ομάδα τηλεφωνητών σύμφωνα με ικανότητες (Skill Based Routing)

Λειτουργείες

- Πλήρως αναβαθμίσιμο
- Λεπτομερές ιστορικό κλήσεων
- Αναγνώριση κλήσεων και δρομολόγηση κλήσεων σε εσωτερικά νούμερα

Δωρεάν Προσφορά

Δυνατότητες

- Δυνατότητα προαπαντητικού μηνύματος, τηλεφωνητή, δρομολόγηση σε εσωτερικούς αριθμούς
- Δυνατότητα σύνδεσης SIP αριθμών
- Δυνατότητα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (FCP, 3G modems, κλπ κλπ)
- Δυνατότητα καταγραφής κλήσεων


Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Για την Macroweb, το θέμα “Ασφάλεια Ιστοσελίδας”, είναι προτεραιότητα!

Σαφώς και το εικαστικό κομμάτι είναι κάτι, το οποίο αγαπάμε και το προωθούμε, όμως,  το ανθρώπινο δυναμικό μας νιώθει ασφάλεια για αυτό που έχει δημιουργήσει, όταν και οι πελάτες μας έχουν αποκτήσει ασφαλείς ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Κατά τη διαδικασία της κατασκευής μιας ιστοσελίδας, οφείλουμε να έχουμε υπόψιν μας δύο πράγματα:

Την ασφάλεια της ιστοσελίδας που θα κατασκευάσουμε.

Τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων, δίνουν δυστυχώς,  μεγαλύτερη έμφαση στο να δημιουργήσουν μια όμορφη και ευχάριστη ιστοσελίδα, παραγκωνίζοντας  το θέμα “ασφάλεια” αυτής. Εάν όμως η ιστοσελίδα παραβιαστεί από hackers που υπάρχουν στο διαδίκτυο, λόγω κενού που ίσως υπάρχει στην ασφάλειά της, τότε όλοι οι κόποι μας και κυρίως η εμφανίσιμη δουλειά, θα καταστραφούν.

Ο εκάστοτε πελάτης, θα μας ζητήσει να είναι άψογη και η παραμικρή λεπτομέρεια στην κατασκευή της μακέτας που αφορά στο εικαστικό κομμάτι, γιατί είναι το μόνο , το οποίο μπορεί να καταλάβει. Οι περισσότεροι πελάτες, δεν είναι γνώστες της κατασκευής ιστοσελίδας, οπότε, δεν μπορούν να γνωρίζουν το επίπεδο ασφαλείας που τηρείται κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας του από τους τεχνικούς.

Εμείς, στην Macroweb όμως, ως επαγγελματίες του είδους, στην εργασία μας οφείλουμε η κατασκευή ιστοσελίδων να είναι άκρως επαγγελματική, γι’ αυτό και δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο παραβίασης της ιστοσελίδας από οποιονδήποτε θα μπορούσε να το επιχειρήσει.

Επαγγελματίας κατασκευής ιστοσελίδων λέγεσαι όταν δίνεις προτεραιότητα στις σωστές προδιαγραφές ασφαλείας κάτι για το οποίο στην Macroweb είναι πάντα νόμος.


Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Η Macroweb, αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να αναπτύξει, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες δυναμικές της τεχνολογίας, ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα (e - shops), τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται σε κάθε διάσταση ή προσανατολισμό οθόνης, ούτως ώστε να υπάρχει μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητάς τους από οποιονδήποτε το επιθυμεί.

Η Macroweb προσφέρει στους πελάτες της τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Οι ιστοσελίδες είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας
 • Κατοχύρωση domain name, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησής σας
 • Web - hosting (Φιλοξενία ιστοσελίδας)
 • Σωστή προβολή της Εμπορικής Ονομασίας (brand name) της επιχείρησής σας
 • Κατασκευάζουμε στην ιστοσελίδα σας ειδικές εφαρμογές, όπως blog και forum
 • Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη ηλεκτρονικών / ψηφιακών καταστημάτων (e - shops)
 • Διαφήμιση μέσω Google Adwords και σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook - Instagram)
 • Προώθηση μέσω Newsletters
 • Branding ( Σχεδιασμός Λογοτύπου, Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας, Κατασκευή Γραφιστικών)
 • Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της επιχείρησής σας, αναπροσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα
 • Συντηρούμε την ιστοσελίδα σας
 • Εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας στην online διαχείριση των ιστοσελίδων τους
 • Διαθέτουμε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα που έχει η ιστοσελίδα σας
 • Βελτιστοποιούμε τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO - Search Engine Optimization)
 • Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, υπάρχει πάντα τεχνική υποστήριξη από εμάς
 • Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας (backup)
 • Πολυγλωσσικός ιστότοπος (website), όταν είναι απαραίτητος

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Website / eShop

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Εκπληκτικές Ιστοσελίδες

για Επιτυχημένες Επιχειρήσεις

Είμαστε ένας εξειδικευμένος πάροχος υπηρεσιών σχεδίασης ιστοσελίδων, δεδομένου ότι κατανοούμε πλήρως τη σημασία μιας επαγγελματικής και ελκυστικής ιστοσελίδας για την επιτυχία μιας επιχείρησης στην ψηφιακή εποχή. Σε αυτήν την παρουσίαση, θα σας εξηγήσουμε λεπτομερώς την υπηρεσία μας και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε, παρέχοντάς σας παραδείγματα από προηγούμενα έργα μας και μεταφέροντας σας μια αίσθηση της εμπειρογνωμοσύνης και της δέσμευσής μας για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Απαραμιλλή ποιότητα Σχεδιασής Ιστοσελίδας

Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί μια επαγγελματική και λειτουργική ιστοσελίδα για να προσελκύσει και να διατηρήσει πελάτες. Η σχεδίαση ιστοσελίδων διαδραματίζει ένα καθοριστικό ρόλο σε αυτό, δίνοντας στην επιχείρηση μια παρουσία στο διαδίκτυο που μπορεί να οπτικοποιήσει την εταιρική ταυτότητα και να προσελκύσει αποδοτικά νέους πελάτες.

Υιοθετούμε τις τελευταίες τάσεις στο web design και εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσουμε εκπληκτικές ιστοσελίδες που θα ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ασχολούμαστε με την καθοδήγηση και την υποστήριξη των πελατών μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδίασης, με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους και την παροχή μιας αξέχαστης εμπειρίας για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους.

Η Υπηρεσία μας στο Web Design

Η υπηρεσία μας στο web design είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας. Διαθέτουμε μια εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών με εμπειρία σε διάφορους κλάδους, επιτρέποντάς μας να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις της κάθε επιχείρησης. Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της υπηρεσίας μας στο web design:

 

Προσαρμοσμένος Σχεδιασμός:

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες. Γι ‘αυτό, προσαρμόζουμε τα σχέδια μας στον τρόπο που ταιριάζει με την εταιρική ταυτότητα και τις προτιμήσεις της κάθε επιχείρησης.

 

Λειτουργικότητα και Ευχρηστία:

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που είναι εύχρηστες για τους επισκέπτες, με καθαρή δομή και ευκολία περιήγησης.

Αισθητική:

Αποδίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, δημιουργώντας ένα ελκυστικό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Ταχύτητα και Απόδοση:

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα και προσφέρουν μια ομαλή εμπειρία χρήσης.

Ανταγωνιστικές Τιμές:

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα και το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Η Διαδικασία του Web Design

Κατανοούμε ότι η σωστή κατανόηση των αναγκών και των στόχων της επιχείρησής σας είναι κρίσιμη για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Γι ‘αυτό, ακολουθούμε ένα σαφές και πειθαρχημένο βήμα προς βήμα διαδικασία για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς.

Συνάντηση και Συμβουλευτική:

Κατά την αρχική συνάντηση, συζητούμε τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας. Αναλύουμε τον τομέα δραστηριότητάς σας, τον στόχο της ιστοσελίδας, και το κοινό-στόχο πελάτη.

 

Συγκέντρωση Απαιτήσεων:

Συγκεντρώνουμε όλες τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας για την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, της λειτουργικότητας και του σχεδιασμού.

 

Σχεδιασμός και Πρωτότυπα:

Αρχικά δημιουργούμε ένα πρωτότυπο σχέδιο, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, επερχόμαστε σε αναθεώρησεις και επεξεργασίες, ούτως ώστε να επιτύχουμε το ιδανικό σχέδιο για εσάς.

 

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας:

Όταν εγκρίνετε το σχέδιο, προχωρούμε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα λειτουργεί ομαλά σε όλες τις συσκευές και τους περιηγητές.

 

Δοκιμή και Παράδοση:

Πριν από την παράδοση της ιστοσελίδας, πραγματοποιούμε δοκιμές για να διασφαλίσουμε τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία της. Μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές, παραδίδουμε την ιστοσελίδα σε εσάς.

 

Υποστήριξη:

Μετά την παράδοση, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση της Ιστοσελίδας σας.

 

Είμαστε εδώ για να κατασκευάσουμε μια επαγγελματική, λειτουργική και ελκυστική ιστοσελίδα για εσάς. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της ιστοσελίδας σας για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστούμε για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας παρέχουμε εξειδικευμένη και εξατομικευμένη υποστήριξη για να κατανοήσουμε ακριβώς τι επιθυμείτε και να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα που θα αντικατοπτρίζει την επαγγελματική σας ταυτότητα και να εκπληρώνει τους στόχους σας.

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική και επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο!

Macroweb / Aνάλυση Aπαιτήσεων

Από το 2015 που δημιουργήθηκε η εταιρεία Macroweb, στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων που αφορούν στις διαδικτυακές επιχειρήσεις - εταιρείες και η συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για προώθηση του e - commerce.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο πλέον, θεωρείται must  στην εποχή μας και εμείς στοχεύουμε πάντα με γνώμονα την πώληση.

 

 

 


Τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες φιλικές σε smartphones, tablets, laptops και σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με κυριότερο στόχο την προώθηση της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες, οι οποίες μας κάνουν να ισχυριζόμαστε ότι οι άνθρωποι της Macroweb είναι οι πιο κατάλληλοι για να φέρουν και τη δική σας επιχείρηση στο διαδίκτυο.

 

 


Εγγύηση

Η Macroweb εγγυάται ότι με την ποιότητα που παρέχει στους πελάτες της, έχει σκοπό να αλλάξει τον κόσμο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Τα βήματα που χρειάζονται για τον σχεδιασμό
είναι τα εξής:

 • Web design στις μακέτες ιστοσελίδων και σε e – shop.
 • Σχεδιασμός ιστοσελίδας customer (πελάτη), αποκλειστικά για τη δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση.
 • Σχεδιασμός σύγχρονης μορφής, ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησής σας.Web design φιλικός στις μηχανές αναζήτησης, για να προβάλλεται η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματά τους.
 • Σχεδιάζουμε μακέτες συμβατές με όλα τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο.
 • Με responsive design φιλικό προς τις φορητές συσκευές γενικότερα, αφού οι χρήστες τους αυξάνονται όλο και περισσότερο.
 • Σχεδιασμός ιστοσελίδας κατάλληλος για να ανανεώνετε μόνοι σας συχνά το site σας, χωρίς να χρεώνεστε οικονομικά.
 • Σχεδιασμός με εύκολη πλοήγηση, για να βρίσκει ο πελάτης χωρίς δυσκολία, πάντα αυτό που ψάχνει.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Ιστοσελίδες Επιχειρήσεων
Σχεδιασμός Μοντέρνων Ιστοσελίδων
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με Responsive Design
Ιστοσελίδες για E-commerce
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με Φιλική προς τον Χρήστη Εμπειρία
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με Γρήγορους Χρόνους Φόρτωσης
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με Καθαρό και Οργανωμένο Σχεδιασμό
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ιστοσελίδες σχεδιασμού
Σχεδιασμός ιστοσελίδας για επιχειρήσεις
Σχεδιασμός ιστοσελίδων με responsive design
Σχεδιασμός ιστοσελίδων με καλή εμπειρία χρήστη
Web Design Greece